Legal Policy NPS Autover Network

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT


A Saint-Gobain Autover független autójavítók, karosszéria-műhelyek és autóipari üvegező
szakemberek (továbbiakban partnerszerviz) részére nyújt biztosítási kárügyintézési szolgáltatást.
Ennek keretében az Ön által választott szerviz számára is biztosítjuk, hogy gördülékenyen tudja a
biztosítási kárrendezéshez kapcsolódó adminisztrációt elvégezni az Ön kényelme és magas szintű
kiszolgálása érdekében.
A Saint-Gobain Autover az Ön adatai védelmét helyezi első helyre. Jelen adatvédelmi szabályzat célja,
hogy tájékoztatást nyújtson arról, hogy miként dolgozzuk fel személyes adatait, miután
partnerszervizünkben javíttatta vagy cseréltette a szélvédőjét.
A “személyes adatok” egy beazonosított vagy beazonosítható természetes személyre vonatkozó
információkat jelentenek.
A Saint-Gobain Autover leszerződött egy független szolgáltatóval az Enalyzer-rel, hogy egy
ügyfélelégedettség-mérési eszközt tudjon kínálni partnerszervizei számára.
Az Enalyzer teljes mértékben megfelel a legfrissebb adatvédelmi rendeletnek (GDPR) (lásd itt:
https://www.enalyzer.com/information/ )
Az Enalyzer tárolja és feldolgozza a partnerszervizek értékelése során gyűjtött adatokat.
1. Az adatok feldolgozása
A partnerszervizek független vállalkozások, amelyek szerződéses kapcsolatban állnak a Saint-Gobain
Autoverrel.
A Saint-Gobain Autover támogatást és kiegészítő szolgáltatásokat nyújt a partnerszervizek számára.
E szolgáltatások részeként a Saint-Gobain Autover leszerződött egy független szolgáltatóval, az
Enalyzer-rel, azért, hogy egy ügyfél-elégedettségi eszközt tudjon kínálni szervizei számára.
Az Enalyzer teljes mértékben megfelel a legfrissebb adatvédelmi rendeletnek (GDPR) (lásd itt:
https://www.enalyzer.com/information/)
Az Enalyzer kezeli és feldolgozza a partnerszervizek által összegyűjtött adatokat.
A személyes adatok teljesen beazonosíthatatlanok maradnak a Saint-Gobain Autover és a
partnerszervizek számára.
2. A bejelentkezéskor gyűjtött személyes adatok
Ha egyik partnerszervizünknél ellenőrizteti az autóját, akkor arra kérjük meg, hogy adja meg e-mail
címét, illetve a kereszt- és vezetéknevét, továbbá a szereléssel érintett autó rendszámát.
Természetesen ezt meg is tagadhatja. Beleegyezése esetén a következőkhöz adja hozzájárulását.
Az ilyen személyes adatokat gondosan mérlegelt és konkrét célokra dolgozzuk fel, amelyek jogos
érdekünket képezik, és lehetővé teszik számunkra, hogy javítsunk az általunk nyújtott
szolgáltatásokon, és amelyről úgy véljük, hogy az ügyfeleink számára is előnyösek. Azért dolgozzuk fel
ezeket az adatokat, hogy a szervizből való távozást követően egy nagyon rövid elégedettségi
felmérést küldjünk Önnek, és szolgáltatásainkról anonim módon visszajelzést gyűjtsünk. Amennyiben
Ön nem teljesen elégedett a szolgáltatásainkkal, és megengedi, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel,
azt is engedélyezi, hogy a kapcsolattartási adatait a megfelelő szerviz irányába továbbítsuk.
A személyes adatait a Saint-Gobain Autover sem a partnerszervizek nem használhatják promóciós
célokra.
Személyes adatait soha nem kerülnek továbbításra más szervezetek részére.
3. A személyes adatok megőrzése
A személyes adatokat két évig őrizzük meg a szervizben tett látogatását követően. Ezenkívül kérem
tekintse meg az “Ön jogai” című részt a törlési jog gyakorlásáról.
4. Adatkezelő és adatvédelmi tisztviselő
Ha Ön az Európai Gazdasági Térség valamely országában vagy Svájcban rendelkezik lakóhellyel, akkor
a személyes adatait a Saint-Gobain Construction Product Hungary Kft. Autover üzletága kezeli,
székhelye pedig 2085 Pilisvörösvár Bécsi út 07/5 hrsz.
Az adatvédelmi tisztviselő minden országban helyi szinten található, és e-mailben elérhető az
casco.autover.hu@saint-gobain.com címen
A Saint-Gobain Autover jelen esetben adatkezelőként működik, és azt biztosítja, hogy az
összegyűjtött személyes adatok a feldolgozásuk során beazonosíthatatlanok maradnak.
A személyes adatok csak akkor kerülnek azonosításra, ha engedélyt ad arra, hogy a partnerszerviz
felvegye Önnel a kapcsolatot. Ebben az esetben az Ön kapcsolattartási adatai közvetlenül
továbbításra kerülnek az adott Partnernek.
5. Az Ön jogai
Ha Ön az Európai Unióban rendelkezik lakóhellyel, akkor az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR)
értelmében Önnek joga van a partnerszerviztől a személyes adatokhoz való hozzáférést, az adatok
javítását vagy eltávolítását, az adatok továbbítását, a személyes adatok feldolgozásának korlátozását,
a személyes adatok feldolgozásának tilalmát, valamint a felügyelő hatóságnál a panasz benyújtására
vonatkozó jogot kérni. Ha az Európai Unión kívül rendelkezik lakóhellyel, akkor a helyi törvények
szerint hasonló jogokkal rendelkezhet.
A személyes adatokhoz való hozzáférést, illetve az adatok helyesbítését, átvitelét vagy törlését az
casco.autover.hu@saint-gobain.com címen kérvényezheti.
Amennyiben Ön panasszal kíván élni személyes adatainak kezelésével kapcsolatban, akkor azt a
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet
fasor 22 c., postacím: 1530 Budapest Pf. 5.) teheti meg.
Budapest, 2018. december 6.