Privacy Policy

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYZAT

 

Üdvözöljük a http://saint-gobain-autover.hu honlapon (a továbbiakban: „Honlap”).

A Honlapra történő látogatással Ön elismeri, hogy tudomásul vette és korlátozás, illetve fenntartás nélkül elfogadja a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzatot (a továbbiakban: „adatvédelmi szabályzat”), valamint a honlap használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket [ha fellép a Honlapra, a Honlap használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket mindig az oldal láblécében találja]. Felhívjuk a figyelmét, hogy más oldalainkra más általános szerződési feltételek és személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok érvényesek. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el őket.

A jelen adatvédelmi szabályzatban szeretnénk tájékoztatni Önt a személyes adatai tekintetében elérhető jogairól és szabadságairól. Az ezek védelmére bevezetett intézkedéseket is ismertetjük.

A  Honlap üzemeltetésével kapcsolatos személyes adatok feldolgozásáért a Saint-Gobain Contsruction Products Hungary Kft – AUTOVER Divízió (székhely: 2085 Pilisvörösvár Bécsi út 07/5 hrsz., fióktelep: 1044 Budapest, Garam utca 3., cégjegyzékszám: 13-09-061969, a továbbiakban: „ AUTOVER”)  felel. Az említett feldolgozás az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról (általános adatvédelmi rendelet), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv) alapján került bevezetésre az előzetes követelményeknek megfelelően.

1. A feldolgozás célja és a gyűjtött adatok típusai

A Honlapra történő látogatáskor a kínált szolgáltatások igénybevételéhez olyan személyes adatait oszthatja meg velünk, mint például a vezetékneve és keresztneve.

Kifejezetten külső kommunikációs céllal gyűjthetjük bizonyos személyes adatait, hogy megkereséseire válaszolni tudjunk, illetve jobban megértsük az elvárásait. Online űrlapjainkon a kötelezően kitöltendő mezőket csillaggal jelöljük. Ha nem válaszol a kötelező kérdésekre, nem tudjuk teljesíteni a kért szolgáltatás(oka)t.

Személyes adatait semmilyen módon nem dolgozzuk fel utólag a fentitől eltérő célból vagy az adatgyűjtő űrlapokon. Kizárólag annyi ideig tároljuk őket, amennyi feltétlenül szükséges a fenti cél elérése érdekében.

2. Adatátvevők

Személyes adatait kizárólag adatfeldolgozással megbízott osztályoknak vagy a Saint-Gobain Cégcsoportba tartozó leányvállalatoknak vagy bizonyos partnereinknek, független forgalmazóknak vagy alvállalkozóknak adjuk át elemzési és felmérési célokra.

Ezen túlmenően, ha online közzétételre szánt megjegyzést tesz, néhány személyes adatát nyilvánosságra hozhatjuk az internetes oldalon. Figyelembe véve az internet jellegzetességeit, azaz a közvetített információk szabad rögzítését és annak a nehézségét, vagy éppen lehetetlenségét, hogy monitorozni tudjuk az adatok harmadik felek által történő felhasználását, tájékoztatjuk, hogy adatai megosztását megszüntetheti, ha a lenti 5. pontban megjelölt módon felveszi velünk a kapcsolatot.

Kifejezett eltérő rendelkezés hiányában az AUTOVER nem továbbít személyes adatokat a honlaptevékenységekről az Európai Unió területén kívülre.

3. Adatbiztonság és titoktartás

Az  AUTOVER megteszi a szükséges intézkedéseket, hogy személyes adatait biztonságosan és bizalmasan kezeljék, és különösen azért, hogy jogosulatlan harmadik felek ne módosíthassák, károsíthassák vagy érhessék el őket.

4. Cookie-kezelés

A Weboldal megnyitásakorcookie települhet az Ön számítógépére. A cookie olyan fájl, amely a Weboldal adott számítógépről történő böngészésére vonatkozó információkat tárolja (pl. a felkeresett oldalakat, a böngészés dátumát és időpontját, a megtekintett linkeket), és a segítségével könnyebben és gyorsabban tudja majd a látogatásai során azonosítania magát a céloldalak hozzáféréséhez.

Bármikor törölheti a számítógépére telepített cookie-kat, és megakadályozhatja új cookie-k lementését, illetve értesítések fogadását új cookie telepítése előtt a böngészőszoftver beállításaiban. További információért keresse fel böngészőszoftvere Súgó menüpontját, hogy megtudja, hogyan aktiválhatja vagy inaktiválhatja ezeket a funkciókat. Felhívjuk a figyelmét, hogy néhány szolgáltatásunk előnyeit nem élvezheti, ha törli a cookie-kat, vagy megakadályozza a cookie-k telepítését az eszközén.

Az AUTOVERszámos harmadik féllel működik együtt, akik a honlapunkon keresztül szintén cookie-kat mentenek le az Ön számítógépére szolgáltatásaik megfelelő igénybevételéhez. A cookie-król és a cookie-kra vonatkozó jogszabályokról további információt talál a http://www.youronlinechoices.com/hu/ honlapon.
 

A lenti táblázat sorolja fel a  honlapja Holnap által használt cookie-kat.

A Honlap esetében csak a nyelvet tároljuk a későbbi honlaplátogatásokhoz. A többi cookie-ra vonatkozóan be kell lépnie (meg kell adnia a felhasználónevét, illetve a jelszavát).

Ez a Honlap a következő cookie-kat használja:

  1. Ideiglenes cookie-k (ideiglenes használat)
  2. Állandó cookie-k (ideiglenes használat)
  3. [Harmadik féltől származó cookie-k]

a) Az ideiglenes cookie-k automatikusan törlődnek, miután bezárja a böngészőt. Ilyenek különösen a munkamenet-cookie-k. Ezek úgynevezett munkamenet-azonosítót tárolnak, amelyekkel a böngészőjéből érkező különféle kérések hozzárendelhetők a gyakori munkamenetekhez. Lehetővé teszik számítógépe felismerését, amikor visszatér az oldalra. A munkamenet-cookie-k törlődnek, miután kijelentkezik, vagy bezárja a böngészőt.

b) Az állandó cookie-k automatikusan törlődnek egy adott időszak után, amely a cookie-tól függően változhat. A böngésző biztonsági beállításaiban bármikor törölheti a cookie-kat.

c) Böngészője beállításait igényei szerint konfigurálhatja. B. harmadik féltől származó cookie-k vagy összes cookie elutasítása. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy ilyenkor lehet, nem tudja használni a honlap összes szolgáltatását.


Cookie

Leírás

Típus

_ga

A Google Analytics mindössze egy, _ga elnevezésű, a honlap által telepített cookie-t használ az ügyfélazonosító tárolására, hogy megkülönböztesse az egyedi felhasználókat.

Harmadik féltől származó

_gid

A Google Analytics a _gid elnevezésű cookie-t használja az ügyfélazonosító tárolására, hogy megkülönböztesse az egyedi felhasználókat.

Harmadik féltől származó

_gat_<Analytics ID>

A Google Analytics a _gat cookie segítségével szabályozza a kérések arányát.

Harmadik féltől származó

acceleratorSecureGUID

Miután egy felhasználó bejelentkezik, a gyorssegéd véletlenszerű stringet hoz létre, amelyet (alapértelmezetten acceleratorSecureGUID elnevezésű) cookie-ként küld vissza az ügyfélnek, és amelyet a munkamenetben (a szintén acceleratorSecureGUID elnevezésű tulajdonság) is tárol.

 A RequireHardLogIn megjegyzéssel ellátott erőforrások esetében a RequireHardLoginBeforeControllerHandler ellenőrzi, megegyezik-e a cookie értéke a kérésben a munkamenetben tároltéval; a felhasználó csak akkor férhet hozzá a kért erőforráshoz, ha ezek az értékek megegyeznek, ellenkező esetben a felhasználót visszairányítjuk a bejelentkezési oldalra.

 Ez a mechanizmus próbálja minimalizálni a munkamenet-eltérítés kockázatát azáltal, hogy az értéket közvetlenül azután hozza létre, hogy a felhasználó hitelesítése egy biztonságos csatornán keresztül megtörtént, az érték pedig egy biztonságos cookie-hoz kerül.

Ideiglenes

autover-cart

A felhasználók bevásárlókocsijának visszaállítására használt cookie, lehetővé téve a vevő számára a vásárlás folytatását, ezáltal csökkentve a meghiúsult eladásokat.

Állandó

autover-selected-ship-to

A választott szállítási cím (shipto) egyedi azonosítóját tartalmazza a szállítási címet kiválasztó képernyő átugrásához.

Állandó

autoverstorefrontRememberMe

Az Accelerator storefronts (üzletportál gyorssegéd) támogatja az Emlékezz rám hitelesítést (Soft Login bejelentkezést), amely automatikusan belépteti a vevőt az üzletportálra.

Állandó

cb-enabled

Annak az értékét tartalmazza, hogy a felhasználó elfogadta-e a cookie-szabályzatot vagy sem.  Amennyiben nem, megjelenik a cookie-sáv.

Állandó

JSESSIONID

JSESSIONID cookie akkor keletkezik/kerül elküldésre, ha munkamenetet hoznak létre.

Ideiglenes

JSESSIONID-B2BACC

JSESSIONID-B2BACC cookie akkor keletkezik/kerül elküldésre, ha munkamenetet hoznak létre. A JSESSIONID továbbfejlesztett változata.

Ideiglenes

lang

A választott nyelvet tartalmazza annak érdekében, hogy emlékezzen a felhasználó legutoljára kiválasztott nyelvére.

Állandó

originalSessionId

Az eredeti munkamenet azonosítója, amely bejelentkezéskor jön létre. Ha a munkamenet lejár, visszaállítódik. Az originalSessionId segítségével azonosítható, ha egy (megosztott) kosarat módosít egy másik felhasználó/eszköz.

Állandó

legalDisclaimerRead

Értéke igaz, ha a felhasználó megerősítette, hogy elolvasta a jogi nyilatkozatot, ellenkező esetben hamis. Ha a jogi nyilatkozatot nem hagyják jóvá, minden egyes alkalommal felugrik, amikor a felhasználó bejelentkezik az autovershopba.

Állandó

privacyPolicyRead

Értéke igaz, ha a felhasználó megerősítette, hogy elolvasta a az adatvédelmi szabályzatot, ellenkező esetben hamis. Ha az adatvédelmi szabályzatot nem hagyják jóvá, minden egyes alkalommal felugrik, amikor a felhasználó bejelentkezik az autovershopba.

Állandó

termsAndConditionsRead

Értéke igaz, ha a felhasználó megerősítette, hogy elolvasta a szerződési feltételeket, ellenkező esetben hamis. Ha a szerződési feltételeket nem hagyják jóvá, minden egyes alkalommal felugrik, amikor a felhasználó bejelentkezik az autovershopba.

Állandó

vinDisclaimerRead

 

Értéke igaz, ha a felhasználó megerősítette, hogy elolvasta az alvázszám-nyilatkozatot, ellenkező esetben hamis. Ha az alvázszám-nyilatkozatot nem hagyják jóvá, minden egyes alkalommal felugrik, amikor a felhasználó új alvázszámkeresést hajt végre.

Állandó

vinTermsOfUseRead

Értéke igaz, ha a felhasználó megerősítette, hogy elolvasta az alvázszám használati feltételeit, ellenkező esetben hamis. Ha az alvázszám használati feltételeit nem hagyják jóvá, minden egyes alkalommal felugrik, amikor a felhasználó új alvázszámkeresést hajt végre.

Állandó


Ezeket az információkat külön tároljuk minden olyan adattól, amelyet velünk esetlegesen megoszt. Megjegyzendő, hogy a cookie-k adatai nincsenek az Ön egyéb adataihoz rendelve.
 

5. Az Ön jogai

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról (általános adatvédelmi rendelet), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv) rendelkezéseinek megfelelően Ön jogosult a személyes adataihoz hozzáférni, azokat lekérdezni, módosítani, javítani vagy törölni. Kérheti személyes adatai közzétételét igénybe vehető formában. Meg is tagadhatja személyes adatai feldolgozását és terjesztését. Vállalatunk fenntartja a jogot, hogy bármilyen nem helyénvalónak ítélt kérést elutasítson. A hatályos jogszabályokkal összhangban Önnek joga van hivatalosan beleegyeznie e-mail, fax vagy automata hívás útján lebonyolított értékesítésekbe.

Amennyiben szeretné ezen jogait gyakorolni, vagy egyéb információra van szüksége, kérjük, keressen meg bennünket a adatvedelem@saint-gobain.com e-mail-címen vagy postán:

Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. – AUTOVER Divízió
Telephely: 1044 Budapest, Garam utca 3. 
 
Amennyiben Ön panasszal kíván élni személyes adatainak kezelésével kapcsolatban, akkor azt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22 c., postacím: 1530 Budapest Pf.5.) teheti meg.